Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE NAPTON EN OMGEVING

  Napton en omgeving

  Napton ligt 150 km ten noordwesten van Londen.

  Vanuit deze haven kunt u kiezen uit diverse op-en-neer vaarroutes, onder andere naar Oxord, via het Oxford Canal, naar Snarestone, via het Grand Union kanaal en het north Oxford kanaal en naar Stoke Bruerne / Northampton via het Grand Union Canal. Uiteraard is het ook mogeljk om stukken van de verschillende routes te combineren tot een eigen vaarvakantie.

  Alle drie de routes zijn mooie in hoofdzaak landelijke routes met hier en daar een grote plaats. Napton ligt ook aan de bekende Warwickshire ring.

  Deze ring vraagt twee (ontspannen) weken varen.

  U maakt op deze ring kennis met meerdere narrowboatkanalen en zij is daardoor erg gevarieerd. Plaatsen waar u zeker moet stoppen om te passagieren zijn onder andere Warwick, met het twaalfde eeuwse sprookjesachtige Warwick Castle, Birmingham, hoofdstad van de Midlands en Rugby. Door zijtakken van de ring in te varen kunt u ook nog een bezoek brengen aan Stratford upon Avon, Coventry of Ashby.

  Voor praktische informatie over de narrowboat haven Napton klik hier
  Route suggesties in deze regio Napton en omgeving
  Falkirk en omgeving
  Stoke Prior en omgeving
  Stoke on Trent en omgeving
  Acton Bridge en omgeving
  Chirk en omgeving
  Napton en omgeving
  Bradford – Kennet & Avon Canal
  De Four Counties Ring
  Chirk retour reis via Chester