Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE DUITSLAND

  Potsdam Heen en terug, via Plaue

  Kom volledig tot rust en geniet van uitgestrekte velden, meren en bossen in de natuurreservaten. Let op: Voor deze route dient u een vaarbewijs te hebben. Neem contact op voor meer informatie. Waterwegen: Templiner SeeSchwielowseeGroßer ZernseeKleiner ZernseeKetziner HavelTrebelseeUntere Havel-Wasserstraße Afstand: 130 km. Sluizen: 2. Vaartijd: 17 Uur. Type sluizen: Volledig automatisch en bemand of automatische zelfbediening.Belangrijke notities: Vaarbewijs vereist

  Belangrijke steden en dorpen langs uw vaarroute

  Potsdam Potsdam is een belangrijke, dynamische stad in dit gebied. Veel beroemde monumenten hier stammen uit de tijd van koning Frederik Willem I. Maak hier een wandeling en ontdek de enorme St. Nikolaikerk, het kleurrijke en imposante paleis Sanssouci of de drukke straten in het centrum. Göttin Gottin is een rustig stadje. Maak een uitstapje naar het centrum en bekijk een geheimzinnige bakstenen kerk uit de 14e eeuw. Maak een wandeling langs de oevers van het kanaal en bewonder de prachtige omliggende landhuizen. Brandenburg Welkom in het dynamische Brandenburg. Weinig grote steden hebben zo veel meren, rivieren en kanalen. Hier moet u vooral de Sainte Catherine-kerk en de grote kathedraal bezoeken. Plaue Plaue is één van de oudste en meest dichtbevolkte plaatsen in Duitsland. Hier treft u veel fantastische monumenten aan zoals het magnifieke, oude kasteel Ehrenburg dat midden in de natuur staat of de Sigismundikerk.
  Route suggesties in deze regio Duitsland
  Mecklenburg Vorpommern vanuit Marina Wolfsbruch.
  Potsdam en Berlijn
  Enkele reis Wolfsbruch - Potsdam of omgekeerd.
  Route suggesties vanuit Fürstenberg
  Potsdam Heen en terug, via Plaue
  Jabel Heen en terug, via Rheinsberg
  Vaarvakanties op rivieren in Brandenburg
  Vaarvakanties op rivieren in Mecklenburg