Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE ENGELAND NARROWBOATS

  Chirk retour reis via Chester

  112 Miles | 70 sluizen| 1 Week varen | 9 uur per dag

  De mooie basis van Chirk ligt aan het adembenemende Llangollen-kanaal in Noord-Wales, waar uw boottocht naar Chester begint. De basis bevindt zich aan de kant van de Chirk Golf & Country Club. Het Llangollenkanaal kronkelt gracieus door het prachtige landschap waar het werelderfgoed - de Pontcysyllte-aquaduct - zich spant over de Dee-vallei. Een adembedemend staaltje techniek! Vaar over het kanaal van Montgomery, onlangs voor het eerst in meer dan vijftig jaar heropend voor boten, waar door restauratie van vier mijl van het kanaal u de kans heeft om deze eens slapende waterweg te bevaren.
  Deze route is een uitdaging, dus wees niet teleurgesteld als je Chester niet bereikt.
  U passeert de steden Ellesmere en Whitchurch als u door het kanaal naar Grindley Brook met zijn drietrappige sluis vaart. Als u in Ellesmere bent, kunt u een bezoek brengen aan het onlangs gerenoveerde restaurant en bezoekerscentrum van The Boathouse en het historische stadhuis van Ellesmere bekijken, gebouwd in 1833. Whitchurch heeft ook zijn geneugten, waaronder de monumentale kerk van St. Alkmund, die in 1712 werd gebouwd van rode zandsteen.
  De sluizen worden dan frequenter en nemen je mee door het prachtige landschap naar het Shropshire Union Canal in Hurleston.

  De landelijke sfeer gaat door tot aan Chester. Chester is een mooie stad met een verscheidenheid aan interessante activiteiten en prachtige architectuur. Het heeft ook grote historische relevantie, omdat het als een van de laatste steden door Normandië werd veroverd. De stad werd in het jaar 79 oorspronkelijk als Romeins fort opgericht en heeft een aantal van de best bewaarde stadsmuren van het Verenigd Koninkrijk, evenals een prachtige Normandische kathedraal. U vindt er ook vele bars, restaurants en winkels.
  Bij een bezoek aan Llangollen is het de moeite waard om de Castel Dinas Bran te zien, een middeleeuws kasteel dat op een heuvel boven de stad staat. Houd er echter rekening mee dat het Llangollen-kanaal stroomt, het duurt langer om terug te keren naar de basis.

  Route suggesties in deze regio Engeland narrowboats
  Falkirk en omgeving
  Stoke Prior en omgeving
  Stoke on Trent en omgeving
  Acton Bridge en omgeving
  Chirk en omgeving
  Napton en omgeving
  Bradford – Kennet & Avon Canal
  De Four Counties Ring
  Chirk retour reis via Chester