Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE ENGELAND NARROWBOATS

  Bradford – Kennet & Avon Canal

  Geniet van een boot vakantie beginnende vanuit het schilderachtige stadje Bradford on Avon in Wiltshire. Vanaf deze basis kunnen routes worden gevaren voor verschillende ervaringsniveaus. Westwaarts gaat u over aquaducten, via bruggen en sluizen naar de Werelderfgoed stad Bath, een dagje varen vanaf de basis. Voor de meer ervaren schipper zal een week volstaan om een retourtocht te kunnen maken door Bath tot aan Bristol door het landschap langs de rivier de Avon.

  Routesuggesties vanuit Bradford on Avon:

  Bristol en terug 52 Mijl, 28 sluizen, 1 week varen, 26 uur Een ontspannen week rondvaren door Bath en Keynsham naar Bristol en terug. De mooie stad Bath ligt bij het punt waar de Avon en het Kennet en Avon kanaal samenkomen. Ongetwijfeld kunnen alleen York en Chester aan de binnenwateren aanspraak maken op zo'n aantrekkelijk decor. De Avon is stroomopwaarts, waar de kanalen kruisen met de rivier bij de Bath Bottom sluis, eigenlijk maar voor een korte afstand door narrowboat bevaarbaar. Het is echter de moeite van een omweg maken zeker waard. Bij springtij komt het zoute water soms zo ver als Keynsham. Het schilderachtige landschap verandert bij Hanham: naar het oosten is het dal breed en met uiterwaarden; naar het westen bebost met bergkloven. Bristol, geboorteplaats van uiteenlopende personen als John Cabot, Isambard Kingdom Brunel en Cary Grant. Het is een geweldige stad vol sfeervolle doorgangen en hoeken, steegjes en trappen zoals dat past bij een voormalige zeehandelshaven. Bath en omgeving 44 Mijl, 86 Sluizen, Short Break, 36 uur Ga naar het westen voor een ontspannen rondvaart naar Bath en terug. Naar het oosten zult u verschillende brede sluizen tegenkomen als u Devizes nadert met de narrowboat. U kunt ervoor kiezen de Caen Hill flight te beklimmen, maar velen meren liever aan en lopen of fietsen naar Devizes. Het is mogelijk om dit alles te doen in een midweek of weekend- een 'canaloholics' ideale shortbreak. Hungerford en terug 72 Mijl, 120 Sluizen, 8 uur/dag, 1 week, Een volle week varen door onder andere de mooie dorpjes Wilcot, Pewsey, Crofton, met veel sluizen. Pewsey loont de moeite om vanaf het kanaal naar beneden te lopen. Een verweerd standbeeld van koning Alfred markeert de hoekige entree naar de hoofdsraat. Wiltshire verandert in Berkshire en een verandering van provincie brengt een stemmingsverandering als bij het naderen van Hungerford de rijksweg A4 langs het kanaal komt. Hungerford's imposante parochiekerk van St Lawrence kijkt uit over de draaibrug 85.
  Route suggesties in deze regio Engeland narrowboats
  Falkirk en omgeving
  Stoke Prior en omgeving
  Stoke on Trent en omgeving
  Acton Bridge en omgeving
  Chirk en omgeving
  Napton en omgeving
  Bradford – Kennet & Avon Canal
  De Four Counties Ring
  Chirk retour reis via Chester