Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE ENGELAND NARROWBOATS

  Stoke on Trent en omgeving

  Stoke on Trent ligt in het noordwesten van de Midlands. Van hieruit kunnen diverse routes worden gevaren.

  De twee meest bekende zijn de Four Counties ring en de Cheshire ring.

  Vanuit Festival Park Marina, de haven van Black Prince narrowboats, vaart u naar het zuiden via het Trent & Mersey canal. Landelijke en stedelijke stukken kanaal wisselen elkaar eerst af. Later wordt de omgeving puur groen. In Great Haywood slaat u af naar het Staffs & Worcs canal.

  Hierin bevinden zch maar weinig sluizen.

  Bij Autherley junction kiest u het Shropshire Union canal. Dit is een zeer fraai en stil kanaal. Het is rechter dan de meeste andere narrowboatkanalen, omdat het landschap zich hiervoor leent. Ook hier treft men relatief weinig sluizen aan. In de buurt van Nantwich leidt de ring u richting Middlewich alwaar het laatste stuk, langs de fabrieken van Wedgewood en Royal Doulton, u weer terug brengt in Stoke on Trent. Vlak voordat u daar aankomt vaart u door de Harecastle tunnel.

  De tocht door deze tunnel duurt maar liefst drie kwartier en is niet geschikt voor mensen die last hebben van claustrofobie.

  De Four Counties ring kan in één week worden gevaren, maar dan moet u wel dagelijks stevig doorvaren.

  De Cheshire ring ligt meer naar het noorden. U komt langs Middlewich, Preston Brook, Manchester, Marple en Macclesfield.

  Op deze ring passeert u de Harecastle tunnel maar liefst tweemaal !

  Ook deze ring kan in één week worden gedaan, maar ook hier zal u stevig door moeten varen. Het is veel ontspannender om twee weken te boeken en onderweg meer tijd te besteden aan de vele bezienswaardigheden onderweg.
  Route suggesties in deze regio Engeland narrowboats
  Falkirk en omgeving
  Stoke Prior en omgeving
  Stoke on Trent en omgeving
  Acton Bridge en omgeving
  Chirk en omgeving
  Napton en omgeving
  Bradford – Kennet & Avon Canal
  De Four Counties Ring
  Chirk retour reis via Chester