Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE ENGELAND NARROWBOATS

  Stoke Prior en omgeving

  Stoke Prior ligt 30 km ten zuiden van Birmingham in het hart van de Midlands. Vanuit deze plaats kunnen twee bekende narrowboat routes worden gevaren, namelijk de Stourport Ring van één week en de Avon Ring van twee weken.

  De Stourport Ring is één van de bekendste en meest gevarieerde ringen. U komt langs Worchester, vervolgt uw weg via de rivier de Severn naar Stourport en Stourton. Via Aldersley en de Birmingham Canal Navigations bereikt u Birmingham. Onderweg kunt u uw narrowboat afmeren in de haven van het Black Country Museum om dit openluchtmuseum op passende wijze te bezoeken. Vanuit het centrum van Birmingham begint u aan de Tardebigge flight, een serie sluizen, die u van de hoogvlakte van Birmingham weer terugbrengt naar het rivierdal van de Severn. Op deze tocht komt u allerlei bijzondere zaken tegen, zoals lange tunnels ( tot 2700 meter ), aquaducten, sluizen in allerlei soorten en maten en vele bijzondere pubs en andere gebouwen.

  De Avon Ring volgt deels het traject van de Stourportring, namelijk het deel van de Tardebigge flight. Vanuit Worchester gaat men echter naar het zuiden op de Severn. Bij Tewkesbury gaat men de Avon op, een veel kleinere rivier. Deze pitoreske waterweg brengt u naar Stratford upon Avon, de geboorteplaats van William Shakespeare. Deze plaats staat met haar musea en theaters tot op de dag van vandaag in het teken van zijn grote toneelstukken. Via het Stratford Canal gaat u weer richting Birmingham, maar niet tot in het centrum.

  Beide ringen laten de charme van het varen met narrowboats prachtig uitkomen en zijn daarom erg geschikt als kenismaking met deze vorm van vaarvakanties.
  Route suggesties in deze regio Engeland narrowboats
  Falkirk en omgeving
  Stoke Prior en omgeving
  Stoke on Trent en omgeving
  Acton Bridge en omgeving
  Chirk en omgeving
  Napton en omgeving
  Bradford – Kennet & Avon Canal
  De Four Counties Ring
  Chirk retour reis via Chester