Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE FRANKRIJK ZUID

  De Midi Robine Route

  Narbonne naar Trèbes, Enkele reis via Carcassonne

  Minimaal 7 overnachtingen Twee adembenemende kanalen en twee regio's staan u te wachten tijdens een bootvakantie van de Middellandse Zee tot diep in de Languedoc. Waterwegen: Canal du MidiCanal de la Robine. Afstand: 87 km. Sluizen: 43. Vaartijd: 23 Uur. Type sluizen: Automatisch, bediend door sluiswachter

  Belangrijke steden en dorpen langs uw vaarroute

  Narbonne Narbonne, ooit de belangrijkste stad van het Gallo-Romeinse Rijk, herbergt veel sporen uit het verleden die als schatten worden bewaakt. Bezoek de stad met de Saint-Paulbasiliek, de prachtige Saint-Just-et-Saint-Pasteurkathedraal en nog veel meer. De oude kronkelige straten in het centrum zijn ronduit betoverend. Sallèles d'Aude Sallèles d'Aude, omgeven door een groen bos, is een charmant, gastvrij stadje met talloze paden waarover u kunt fietsen of wandelen. Geniet aan de rand van het stadje in alle rust van het groene boslandschap of probeer één van de goede restaurants in het centrum. Le Somail Le Somail is een mooi gehuchtje met prachtige oude, met mos bedekte huizen. Het is een fantastische plek om tot rust te komen en alles op je te laten inwerken. et is een fantastische plek om tot rust te komen en alles op je te laten inwerken. Ventenac Als u Ventenac nadert, heeft u een verpletterend uitzicht op het majestueuze kasteel van de stad. Op de oevers van het kanaal kunt u wijn proeven en zelfs kopen. Ventenac is een beeldschoon kanaaldorp dat een bezoek waard is. Paraza Paraza is een prachtig, karakteristiek stadje met kleurige huizen aan het water. Als u door het dorp loopt, komt u zeer waarschijnlijk de oude, afgedankte windmolen van Cantaranne tegen. Roubia Roubia is een lieflijk dorpje met een mooie parochiekerk die een bezoek waard is. Als u hier aanmeert, kunt u een boswandeling maken om dichter bij de natuur te komen. Argens-Minervois Argens-Minervois is een prachtig klein stadje dat de streek Minervois typeert. Het dorp ligt rondom een 14e-eeuws kasteel en kijkt uit over het kanaal en de rivier de Aude. Homps Homps is een groen stadje waar vaak de zon schijnt. Meer hier aan en wandel het stadje in en ontdek de met bloemen versierde stratenen de oude romaanse kapel uit de 11e eeuw. Puicheric Het lieflijke, door weelderige begroeiing omgeven dorp Puicheric heeft een prachtige kerk die u kunt bezoeken. La Redorte La Redorte is een prachtig lommerrijk stadje aan het kanaal. Meer hier aan en neem één van de vele wandelpaden door het stadje. Maak ook kennis met de lokale keuken in één van de goede restaurants. Marseillette Marseillette is een gastvrij, vredig dorp midden in een weelderig groen landschap. Wandel door de wijngaarden en ontdek het mooie landschap. Carcassonne Bezichtig het grootste en mooiste middeleeuwse bouwwerk in heel Europa: de enorme vestingstad Carcassonne uit de 13e eeuw. Ga op ontdekking om meer over de geschiedenis te leren. Bewonder de schitterende uitzichten over de vallei vanaf de enorme vestingmuren. Trèbes Aan het Canal du Midi ligt het aantrekkelijke, gastvrije stadje Trèbes. Meer hier aan om in één van de goede restaurants in het centrum te eten of om de 14e-eeuwse kerk Saint-Etienne te bezichtigen.

  Leuke activiteiten onderweg…

  Bezoek middeleeuws Carcassonne Het kasteel en de vestingwallen van deze beroemde ommuurde stad zijn ronduit spectaculair. Bezoek een familiebedrijf in wijn De streekwijnen van Domaine de Guery in Capestang veroveren ongetwijfeld uw hart. Struin door een Romeins dorp Het verleden komt tot leven in de indrukwekkende St. Just Cathedral in het historische Narbonne. De magie van Béziers Flaneer onder de bomen aan de Allées Paul Riquet, langs gezellige cafés, restaurants en winkeltjes. Winkels aan de waterkant Le Trouve Tout du Livre in het lieflijke Le Somail heeft alles dat de bibliofiel begeert. Het is een plaatje! Rozengeur en zonneschijn Laat u met boot en al optillen in de indrukwekkende Arzviller bootlift in Saverne en breng dan direct ook een bezoek aan de fantastische rozentuinen. Zwemmen in de kalme Mediterrane wateren In het rustgevende, prachtige Port Cassafières liggen de mooiste goudgele stranden op loopafstand. Bewonder beeldende kunst Sla ook de schilderkunst en het glaswerk in het Musée des Beaux-Arts in Béziers niet over. Oude ruïnes in Colombiers De ruïnes van het pre-Romeinse Oppidum d’Enserune dateren nog uit de 6e eeuw v.Chr. Mediterrane uitzichten Beklim de Bel Air in Portiragnes voor een prachtig vergezicht over de Golf du Lion. De blauwe wateren zijn betoverend. In Carcassonne … In het vrijetijdspark Raymond Chésa vindt u niet alleen picknicktafels en minigolf, maar zelfs een waar bosavonturenpark. Langs de oevers van het kanaal fietsen Canal du Midi staat bekend om zijn mooie kanaaloevers. Trek er vooral eens met de fiets op uit om de mooie omgeving te verkennen.
  Route suggesties in deze regio Frankrijk Zuid
  Omgeving Trèbe, Homps en Narbonne.
  De Klassieke Midi Route
  De Midi Robine Route
  Camargue vanuit St. Gilles of Beaucaire
  Trébes - Narbonne of vice versa
  Castelnaudary en omgeving
  Port Cassafieres en omgeving
  De Gouden Midi Route
  Enkele reis Beaucarie of St. Gilles naar Port Cassafieres (bij Bezier) of vice versa