Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE FRANKRIJK ZUID-WEST

  De Montauban Korte Vakantie

  Castelsarrasin Heen en terug, via Montauban Minimaal 4 overnachtingen Ontdek Montauban, een prachtige stad vol kunst en geschiedenis, gemaakt van roodroze bakstenen. Een heerlijk uitstapje naar het land van gastronomie en cultuur. Neem de tijd om het met bloemen versierde stadje Castelsarrasin te bezoeken voordat u verder vaart naar Montauban. Geniet in Montauban van chique winkels en proef lokale specialiteiten op één van de beste boerenmarkten in de regio. Onderweg ontdekt u indrukwekkende Romeinse aquaducten en de Montech botenlift, een technisch meesterwerk. Uw vaargegevens Waterwegen: Canal Latéral à la GaronneCanal de Montech. Afstand: 62 km. Sluizen: 48. Vaartijd: 16 Uur. Type sluizen: Automatisch

  Belangrijke steden en dorpen langs uw vaarroute

  Castelsarrasin Castelsarrasin is een stad vol bloemen met tal van openbare tuinen. Vooral die van Clairefont is prachtig. Montech Heeft u de bijzondere bootlift van Montech wel eens gezien? Het is zeker een aanrader, dus grijp nu uw kans! Er zijn mooie plekjes waar u dit hele gebied kunt ontdekken, zoals de kerk Notre-Dame-de-la-Visitation. Montauban Wandel onder de mooie arcaden in Montauban, de stad met de meeste inwoners in dit gebied. Hier kunt u prima een paar dagen blijven. Er is ook een gigantische golfbaan.

  Leuke activiteiten onderweg…

  Ontdek de St. Saviors kerk De 12e-eeuwse St. Saviors Kerk in Castelsarrasin heeft een prachtige orgel en meubilair. Bezoek een historische kerk De 15e-eeuwse Onze-Lieve-Vrouwe kerk in Montech heeft 17 klokken en een prachtig orgel. Fiets eens over het canal Latéral Er liggen mooie fietspaden op het pad naast het kanaal. Verken de mooie landschappen ook eens te fiets. Indrukwekkende tuinen In de luisterrijke tuin van Montauban groeien meer dan 12.000 soorten prachtige rozen.
  Route suggesties in deze regio Frankrijk Zuid-West
  Castelmoron sur Lot en omgeving
  Le Mas d` Agenais en omgeving
  Douelle en omgeving
  Le Mas d` Agenais - Condom of vice versa
  Lot en Quercy
  De Kunst en Armagnac Lange Vakantie
  De Montauban Korte Vakantie
  De Lot Valei Route
  Vaarvakantie op rivieren in Buzet-sur-Baïse

  Copyright © Rentaboat