Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE NEDERLAND

  Rondje Friese meren

  De Friese meren vormen het mooiste watersportgebied van Europa.

  Het is zo aantrekkelijk vanwege het blauwe netwerk. Er zijn bijna evenveel waterwegen als gewone wegen Daardoor kunt u eindeloos veel routes keizen door dit gebied. Teveel om op de noemen. Geschikt voor huurperioden van een weekend of midweek, maar ook van één of meerdere weken.

  Naast de grote variatie aan vaarmogelijkheden en de fraaie natuur zijn ook de Friese steden ( bekend vanwege de Elfstedentocht ) de reden van de aantrekkingskracht van dit gebied. U kunt er heerlijk eten, winkelen en uitgaan. Het zijn rustige fraaie plaatsen met een vriendelijke bevolking. De voorzieningen voor de recreatievaart zijn in Friesland uitstekend. Men kan gratis afmeren voor de nacht op honderden afmeerplaatsen buiten de steden.

  Als men echter de voorkeur geeft aan een jachthaven of een stadskade met goede voorzieningen als walstroom, douches/WC, container, etc. dan betaalt men een redelijk havengeld, meestal gebaseerd op de lengte van de boot. Kinderen vinden dit gebied geweldig vanwege de vele speelmogelijkheden. Zij vinden een bezoek aan het Kameleondorp Ter Herne onvergetelijk.
  Route suggesties in deze regio Nederland
  Groene Hart van Holland Ring
  Loosdrecht - Amsterdam - Alkmaar - Loosdrecht
  De Nederlandse Hoofdsteden Route
  Montfort - Gouda - Rotterdam - Delft - Den Haag - Leiden - Montfort
  Rondje Friese meren
  Enkele reis Sneek - Harderwijk
  Vaargebied vanuit IJsselstein
  Vaargebied vanuit Loosdrecht
  Nederland waterland
  Friesland en Amsterdam
  Woubrugge
  Vinkeveen Heen en terug, via Amsterdam, Edam en Alkmaar
  De Kleine Amsterdam Korte Vakantie
  suggesties vanuit Heukelum
  suggesties vanuit Kerkdriel