Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • Canada

  Canada

  Canada is een land van diversiteit, een land waar natuur en cultuur een spannende spannende mix vormen. Eclectisch en opwindend. Canada is een uniek ervaring! Combineer de overweldigde natuur en pulserende cultuur die zo bijzonder zijn voor Canada, met een vaarvakantie langs het Rideau Canal. Een UNESCO World Heritage Site, het Rideau verbindt Canada's hoofdstad Ottawa met de betoverende stad Kingston. Ontdek de majestueuze meren en de schilderachtige steden. En ontdek uw eigen grens, ontdek het Rideau Canala met Le Boat.

  Regio hoogtepunten van Canada


  Bruisend Ottawa
  Deze spectaculaire stad staat boordevol met indrukkende nationale monumenten, bekende bezienswaardigheden en levendige wijken. Ottawa is de perfecte stopplaats voor uw vaarvakantie in Canada. Bezoek het Ottawa Kasteel en laat u verwenen door een bezoek aan de gerenommeerde Canadese kunstcollecties in de National Galllery van Canada.

  Het adembenemende Big Rideau Lake
  Geniet van het prachtige landschap op het machtige Big Rideau Lake. De rand van het meer gelegen ten zuiden van Smith Falls, is omgeven door prachtige huisjes en biedt talrijke mogelijkheden om te vissen.

  Eigenzinnig Merrickville
  Merrickville wordt ook wel 'Het Juweel van het Rideau' genoemd en is een perfecte fotogenieke Canadese stad met een levendige ambachtelijke gemeenschap. Stop hier tijdens uw Rideau Canal woonboot vakantie. Verken de stad en de prachtige omliggende natuur.

  Top 10 verborgen schatten van het Rideau Canal
  De Rideau Woodland Ramble Tuinen
  De Baxter Conservation Area
  Smiths Falls' Spoorwegmuseum van Oost Ontario
  Wheelers Maple Sugar Camp
  Cindy and Derek's chocolade winkel in Seeley's Bay
  Newboro's Kilborns winkelcentrum
  De wilde dieren van het Tay Canal
  Jones Falls 'fluisterende' Dam
  Merrickville's Downtown IJswinkels
  De wijngaarden en wijnkelder van Scheuermann