Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • Italië

  Italië

  De lagune van Venetië. is een nieuw vaargebied, heel anders dan alle bestaande watersportgebieden in Europa.

  De lagune van Venetië is heel bijzonder. Niet alleen vanwege de natuurlijke omstandigheden, zoals eb en vloed (hoogteverschil circa 150 cm), de vele natuurlijke eilanden en de natuur van de Po Delta. De stad Venetië is natuurlijk het hoogtepunt. Alles gaat hier per boot. Boodschappen doen, naar het werk of naar school gaan en zelfs de begrafenis. Er is geen betere manier dan een bezoek aan Venetië met uw eigen boot. U mag, voorzichtig, door de bredere stadskanalen varen. U kunt zelfs de gedurende de nacht afmeren aan het San Marco plein. Andere plaastsen, die een bezoek waard zijn, zijn Murano, , Burano, Chioggia, Casier en Torcello.

  Op de wateren van Venetië is het erg druk, daarom is dit gebied minder geschikt voor onervaren vaarders.

  Huurt u uw vakantieboot via rentaboat dan kunt u altijd kiezen uit een groot aantal plezierjachten. Voor het varen met onze huurboten is geen vaarbewijs nodig. U kunt dus zelf varen en de unieke ervaring proeven van het varen met een plezierjacht.
  U wilt een boot huren maar u weet niet goed welke boot het beste bij u past? Wij helpen u persoonlijk met het uitzoeken van de voor u geschikte huurboot. Wij geven u graag nadere informatie over de boten die u via ons kunt huren en checken voor u de beschikbaarheid van de door u gewenste vakantieboot.