Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • BESTEMMINGEN

  Rusland

  In de directe nabijheid van Moskou, ligt de basis Dolgoprudnyi watersporters de mogelijkheid om de schoonheid van Russische landschappen ontdekken. Op de waterweg bevinden zich monumentale sluizen die werkelijk de moeite waard zijn. Moskou is een echte waterstad. Inderdaad Moskou is met 5 zeeën verbonden dankzij het kanaal: de Witte Zee, de Oostzee, de Kaspiche Zee, de Zee van Azov en de Zwarte Zee. Daardoor wordt Moskou ook de "haven der vijf zeeën" genoemd.

  Vanuit de basis van Kalyazin, noordelijker gelegen, kan men op de Volga varen. Deze prachtige rivier met zijn schilderachtige landschappen inspireren talrijke artisten, zoals schrijver, schilders en zangers. Te Kalyazin aangekomen, wordt u door het beeld van de oude Sint Kikolaaskerk getroffen want van deze kerk blijft slechts nog de klokkentoren over, die fier boven de waterspiegel uitsteekt. Deze cruise biedt natuurlijk de mogelijkheid van een rijk architectonisch erfgoed te ontdekken, getuige van het Grote Rusland. Wat de eetcultuur betreft, laten de locals met plezier hun eenvoudige en rijkelijke keukentradities proeven, een samengaan van smaak en karakter.