Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • Duitsland

  Duitsland

  Duitsland, een land dat wordt doorkruist door waterwegen, biedt liefhebbers van pleziervaart in het binnenland de mogelijkheid om schitterende uitgestrekte natuurgebieden te ontdekken.
  Huur een bewoonbare boot zonder vaarbewijs en vaar over het kristalheldere water dat door de prachtige bossen en karakteristieke landschappen van Mecklenburg en Brandenburg stroomt. Onze drie centra voor bootverhuur staan garant voor een onvergetelijke bootvakantie tussen de meanderen in het ‘land van duizend meren’.

  Houdt u van zwemmen, meert u graag aan bij een ongerept meer of bent u fan van vissen? Neem de tijd voor een rivierreis met uw gezin of met vrienden, voor een paar dagen, een week of langer. Laat u meeslepen door de pracht van deze natuurlijke rijkdom!


  Mecklenburg
  Met de Feldberger Seen, de Mecklenburgische Seenplatte, de Müritz, de rivieren Tollense en Penne en ontelbare overige wateren, is deelstaat Mecklenburg-Vorpommern een absolute topbestemming voor de watersportliefhebber.

  Via verschillende wateren vaart u door een afwisselend landschap met uitgestrekte bossen, heuvels, geelgekleurde Raps-velden etc. Naast natuur en sport komt men ook op cultureel gebied niets tekort dankzij de vele plaatsen met cultureel erfgoed, zoals: Schwerin, Neustrelitz, Waren.

  Huurt u uw vakantieboot via rentaboat dan kunt u altijd kiezen uit een groot aantal plezierjachten. Voor het varen met onze huurboten is geen vaarbewijs nodig. U kunt dus zelf varen en de unieke ervaring proeven van het varen met een plezierjacht.
  U wilt een boot huren maar u weet niet goed welke boot het beste bij u past? Wij helpen u persoonlijk met het uitzoeken van de voor u geschikte huurboot. Wij geven u graag nadere informatie over de boten die u via ons kunt huren en checken voor u de beschikbaarheid van de door u gewenste vakantieboot.

  Brandenburg
  U vindt er beroemde paleizen en prachtige parken, wijdse landschappen met dichte bebossing, heldere meren en zeldzame wilde dieren.

  In het hartje van Europa is Brandenburg een paradijs voor toeristen en liefhebbers van de watersport. De hoofdstad van de deelstaat, Potsdam, is een bezoek waard. Potsdam is over de gehele wereld beroemd om haar 9 paleizen omgeven van prachtige tuinen. Zij heeft tevens een hele collectie aan bouwstijlen te bieden afkomstig uit Frankrijk, Engeland, Nederland, Italië, Rusland en Bohemen.

  En dan is er natuurlijk nog Berlijn. Als u wilt kunt u zelfs met uw boot tot in het centrum van Berlijn varen!

  Huurt u uw vakantieboot via rentaboat dan kunt u altijd kiezen uit een groot aantal huurboten. Voor het varen met onze huurboten is geen vaarbewijs nodig. U kunt dus zelf varen en de unieke ervaring proeven van het varen met een plezierjacht.
  U wilt een boot huren maar u weet niet goed welke boot het beste bij u past? Wij helpen u persoonlijk met het uitzoeken van de voor u geschikte huurboot. Wij geven u graag nadere informatie over de boten die u via ons kunt huren en checken voor u de beschikbaarheid van de door u gewenste vakantieboot.

  Fürstenberg
  De regio's van Brandenburg en Mecklenburg Vorpommern zijn één van de grootste bevaarbare gebieden in het binnenland van Europa, door een reeks van prachtige meren en vijvers met elkaar verbonden door rivieren en kanalen. De regio's zijn een wonder van de natuur door de zuiverheid van hun wateren en de grote verscheidenheid aan flora en fauna. Vergeet uw verrekijker niet! Lake Stechlin, bekend om zijn heldere water - men kan op 12 m diep kijken- tot grote vreugde van duikers die genieten van deze onvergetelijke ervaring. Er is een vaarbewijs nodig voor Berlijn vanaf Zehndenick.