Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • Ierland

  Ierland

  Ierland met de Shannon en de Erne. Dwars door het midden van Ierland stroomt de Shannon. De Erne stroomt grotendeels door Noord Ierland. De Shannon Erne Waterway verbindt beide rivieren via 16 sluizen. Het totale vaargebied van deze drie wateren is zo`n 400 km lang. Hoewel het om twee rivieren gaat, is het eigenlijk veel beter om te spreken van een serie grote meren. Het grootste meer, Lough Ree, is maar liefst 12 km breed. Maar ook Lough Derg, Lough Key en Upper en Lower Lough Erne zijn forse recreatieplassen. Het water is erg schoon en mede daardoor visrijk. Jaarlijks komen vissers uit heel Europa naar Ierland om te genieten van perfecte viswateren. Visvakanties zijn minstens even talrijk als golfvakanties. Midden Ierland is dun bevolkt. Het is er daarom erg rustig, ideaal om helemaal tot rust te komen. Toch hoeft niemand zich te vervelen. Overal langs de waterweg bevinden zich kleine haventjes waar de vrijetijds schipper kosteloos kan afmeren voor een bezoek aan één van de vele pubs. Daar is het ook meestal mogelijk om een eenvoudige doch voedzame maaltijd te nuttigen en te genieten van life music. De Ieren zijn gastvrije mensen.

  Voor het huren van een motorkruiser op de Ierse wateren heeft u geen vaarervaring nodig. Stellen kiezen vaak voor een vaarvakanties in Ierland.

  Huurt u uw vakantieboot via rentaboat dan kunt u altijd kiezen uit een groot aantal plezierjachten. Voor het varen met onze huurboten is geen vaarbewijs nodig. U kunt dus zelf varen en de unieke ervaring proeven van het varen met een plezierjacht.
  U wilt een boot huren maar u weet niet goed welke boot het beste bij u past? Wij helpen u persoonlijk met het uitzoeken van de voor u geschikte huurboot. Wij geven u graag nadere informatie over de boten die u via ons kunt huren en checken voor u de beschikbaarheid van de door u gewenste vakantieboot.