Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • Schotland

  Schotland

  Het Caledonisch kanaal, de magie van de Schotse hooglanden.

  Het vaargebied strekt zich uit van Inverness tot Fort William. Het zestig mijl lange Caledonische Kanaal loopt door Loch Ness, Loch Oich en Loch Lochy. Op de grote open meren bent u nooit ver verwijderd van beschutte afmeerplaatsen en de korte smallere stukken kanaal zijn zeer gevarieerd.

  Loch Oich is met haar lengte van 6 km de kleinste van de meren, die onderdeel uitmaken van het Caledonisch Kanaal. Het is ook onderdeel van de Great Glen, de natuurlijke geologische breuklijn, die Noord west Schotland scheidt van de rest van het land.

  Loch Lochy is het meest zuidelijke van de drie meren binnen het vaargebied. Het is 16 km lang en ongeveer anderhalve km breed en het wordt omringt door steile beboste hellingen, perfect voor schitterende bergwandelingen.

  Vissen en hengelen, vogelobservatie, wandelen, klimmen, pony rijden en sightseeing kunnen hier allen gecombineerd worden op Loch Ness, het grootste meer in het Verenigd Koninkrijk. Pas wel op voor het monster.  Huurt u uw vakantieboot via rentaboat dan kunt u altijd kiezen uit een groot aantal plezierjachten. Voor het varen met onze huurboten is geen vaarbewijs nodig. U kunt dus zelf varen en de unieke ervaring proeven van het varen met een plezierjacht.
  U wilt een boot huren maar u weet niet goed welke boot het beste bij u past? Wij helpen u persoonlijk met het uitzoeken van de voor u geschikte huurboot. Wij geven u graag nadere informatie over de boten die u via ons kunt huren en checken voor u de beschikbaarheid van de door u gewenste vakantieboot.