Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • Engeland narrowboats

  Engeland narrowboats

  De Engelse narrowboat kanalen.. In de Midlands van midden Engeland, maar ook tussen Glasgow en Edinburgh, liggen de narrowboat kanalen. Dit unieke kanaalsysteem is aangelegd tussen 1770 en 1850. Het verkeert nog in oorspronkelijke en goede staat. In totaal is circa 1700 kilometer bevaarbaar.

  In de Midlands, het gebied tussen Liverpool in het noorden, Wales in het westen, Leicester in het oosten en Stratford upon Avon in het zuiden, wacht een waar netwerk van narrowboatkanalen op de boothuurder. In dit netwerk kunnen zogenaamde ringen gevaren worden. Dit zijn routes van één of twee weken, waarbij men start en finished in dezelfde haven. Bekende ringen zijn de Stourport Ring, de Four Counties Ring, De Avon Ring en de Warwickshire Ring, maar er zijn vele andere mogelijkheden. De charme van narrowboat varen zit niet alleen in de unieke 2,10 meter brede ( of beter gezegd smalle) huurboten, maar ook in de prachtige kanalen met tunnels (tot 3000 meter), aquaducten (tot 40 meter hoog), en vele sluizen, die u bijna allemaal zelf bedient. Birmingham ligt in het hart van het gebied. Wij bieden de narrowboats van Black Prince Holidays. Deze verhuurmaarschappij heft een grote vloot zeer nieuwe narrowboats.

  Een vaarvakantie per narrowboat blijkt ook heel leuk voor kinderen.

  Huurt u uw narrowboat via rentaboat dan kunt u altijd kiezen uit een groot aantal vakantieboten. Voor het varen met onze huurboten is geen vaarbewijs nodig. U kunt dus zelf varen en de unieke ervaring proeven van het varen met een narrowboat.
  U wilt een boot huren maar u weet niet goed welke boot het beste bij u past? Wij helpen u persoonlijk met het uitzoeken van de voor u geschikte huurboot. Wij geven u graag nadere informatie over de boten die u via ons kunt huren en checken voor u de beschikbaarheid van de door u gewenste vakantieboot.
  Engeland Zuid-Oost

  De Thames.. Vanuit Benson kunnen vaartochten worden gemaakt op de Thames. De hele rivier tussen Oxford en Windsor kan worden bereikt per huurjacht. Helaas is het niet mogelijk om ook naar centraal Londen te varen, omdat de sterke getijdenstromen stroomafwaarts van Richmond teveel gevaar opleveren voor onervaren watersporters. Maar het deel, dat wel te bezoeken is, is heel erg de moeite waard. De heel schone Thames (kristalhelder water !) is op zichzelf al heel erg mooi. De plaatsjes en steden langs de oevers zijn ook zeer het bezoeken waard. Oxford vanwege de vele colleges, Henley upon Thames vanwege het roeien en de kunstwinkels, Windsor vanwege het paleis van de Engelse koningin. In alle plaatsjes en ook heel vaak tussen de plaatsen in, treft men de eeuwenoude pubs met hun Ale en Sandwiches. Vlakbij de afmeerplaatsen ligt vaak een station alwaar u per trein heel snel in London kunt geraken, zodat u uw boot en slaapplaats in een rustige landelijke omgeving kunt achterlaten en toch van de Engelse hoofdstad kunt genieten.

  Voor het huren van een rivierboot op de Thames heeft u vaarervaring nodig.

  Huurt u uw vakantieboot via rentaboat dan kunt u altijd kiezen uit een groot aantal plezierjachten. Voor het varen met onze huurboten is geen vaarbewijs nodig. U kunt dus zelf varen en de unieke ervaring proeven van het varen met een plezierjacht.
  U wilt een boot huren maar u weet niet goed welke boot het beste bij u past? Wij helpen u persoonlijk met het uitzoeken van de voor u geschikte huurboot. Wij geven u graag nadere informatie over de boten die u via ons kunt huren en checken voor u de beschikbaarheid van de door u gewenste vakantieboot.