Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • Frankrijk Zuid-West

  Frankrijk Zuid-West

  Frankrijk, Aquitaine, de Lot en de Baïse. is een minder bekend en daardoor minder druk vaargebied. Toch is het erg de moeite waard. Er kunnen twee niet aaneengesloten vaargebieden worden onderscheiden, namelijk de Baïse en het laatste deel van de Lot ( Le Lot Aval) en verderop een geisoleerd maar wondermooi deel van de Lot in de buurt van Cahors.

  De Baïse en Le Lot Aval zijn twee kleine regionale rivieren, die beide uitmonden in de Garonne. Samen met het Canal du Midi dat hier paralel loopt aan de Garonne vormen zij een afwisselend vaargebied. Om van de Lot op de Baïse te komen of vice versa moet de Garonne worden overgestoken. Daartoe is het inschakelen van een echte loods verplicht. Het Canal du Midi wordt overgestoken per aquaduct. De sfeer is erg zuid Frans. Men kan per huisboot vele dorpjes en grotere plaatsen bezoeken. De Baïse en Lot Aval stromen door en heuvelachtig gebied, maar deLot bij Cahors loopt langs een ware ravijnwand op de noordoever. In dit spectaclaire rotsmassief zijn eeuwenoude stadjes tegen de hemel opgebouwd.

  Een vaarbewijs heeft u niet nodig in deze vaarregio. Voor Baïse en Lot Aval is geen ervaring vereist, maar voor de Lot bij Cahors is de stroming hier en daar sterk. Daarom bevelen wij dit laatste stuk alleen aan voor meer ervaren bemanningen.

  Huurt u uw vakantieboot via rentaboat dan kunt u altijd kiezen uit een groot aantal plezierjachten. Voor het varen met onze huurboten is geen vaarbewijs nodig. U kunt dus zelf varen en de unieke ervaring proeven van het varen met een plezierjacht.
  U wilt een boot huren maar u weet niet goed welke boot het beste bij u past? Wij helpen u persoonlijk met het uitzoeken van de voor u geschikte huurboot. Wij geven u graag nadere informatie over de boten die u via ons kunt huren en checken voor u de beschikbaarheid van de door u gewenste vakantieboot.