Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • Frankrijk West

  Frankrijk West

  Frankrijk, Bretagne, Anjou, Charente.biedt drie heel verschillende vaargebieden.Bretagne met haar kanalen en kastelen, de Anjou met de rivieren de Erdre en de Sarthe en tenslotte meer naar het zuiden in de Cognac streek, de rivier de Charente.

  De Bretonse kanalen worden gekenmerkt door de ruige natuur en de diverse middeleeuwse vestingen en kastelen. Bretagne heeft een rijk verleden en een fascinerende cultuur. Er zijn diverse zomerfestivals en met uw vakantieboot vaart u door de slagader van deze bijna magische sfeer. Het aantal sluizen, dat u tegenkomt, is lager dan op de meeste andere Franse kanalen.

  De Anjou heeft een heel ander karakter. Het is een gebied met twee kleine rivieren, de Erdre en de Sarthe. Deze twee stromen door een groene landelijke omgeving met vele kleine dorpen en enkele grotere bekende plaatsen als Le Mans en Laval. Ook hier treft u relatief weinig sluizen aan.

  De Charentestroomt door het Cognac gebied. De Fransen beschrijven deze streek vaak als `De tuin van Frankrijk`.Op de Charente zijn geen sluismeesters. U bedient de sluizen zelf. Dat is erg leuk en heeft als bijkomend voordeel, dat de sluizen nooit gesloten zijn. Ook sávonds en op feestdagen kunt u onbeperkt varen. Onderweg is een bezoek aan onder andere Angouleme, Cognac of Rochefort aan te bevelen.

  Een vaarbewijs heeft u niet nodig in deze vaarregio. Riviertoerisme met kinderen is hier leuk.

  Huurt u uw vakantieboot via rentaboat dan kunt u altijd kiezen uit een groot aantal plezierjachten. Voor het varen met onze huurboten is geen vaarbewijs nodig. U kunt dus zelf varen en de unieke ervaring proeven van het varen met een plezierjacht.
  U wilt een boot huren maar u weet niet goed welke boot het beste bij u past? Wij helpen u persoonlijk met het uitzoeken van de voor u geschikte huurboot. Wij geven u graag nadere informatie over de boten die u via ons kunt huren en checken voor u de beschikbaarheid van de door u gewenste vakantieboot.