Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • Frankrijk Noord

  Frankrijk Noord

  Noord Frankrijk.
  In het noorden van Frankrijk zijn er boten te huur in het gebied tussen de Rijn, Strassbourg, de Saar, Saarbrücken, de Moesel, Metz, het Canal de la Marne au Rhin, Hesse, Lagarde, Toul, Nancy, en het Canal de l`Est.

  Het is een prachtig vaargebied. Dichtbeboste steile hellingen met ruwe rotsformaties worden afgewisseld met Frans Duitse dorpjes en steden. U komt veel vakwerkhuizen tegen. Tijdens uw vaarvakantie passeert u tunnels, oude sluizen en bij Arzviller zelfs een hellend vlak, alwaar uw vakantieboot in één keer 40 meter omhoog getrokken wordt. Vanuit Nederland en België is de vaarregio binnen een dag bereikbaar. De vaarroutes zijn ook geschikt voor minder ervaren vrije tijds kapiteins. U hebt geen vaarbewijs nodig. Als u wel in het bezit bent van een vaarbewijs, mag u in Duitsland de Saar en de Moesel bevaren.

  Huurt u uw vakantieboot via RentaBoat dan kunt u altijd kiezen uit een groot aantal plezierjachten. Voor het varen met onze huurboten is geen vaarbewijs nodig. U kunt dus zelf varen en de unieke ervaring proeven van het varen met een plezierjacht.
  U wilt een boot huren maar u weet niet goed welke boot het beste bij u past? Wij helpen u persoonlijk met het uitzoeken van de voor u geschikte huurboot. Wij geven u graag nadere informatie over de boten die u via ons kunt huren en checken voor u de beschikbaarheid van de door u gewenste vakantieboot.