Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • België

  België

  In België verhuren wij motorboten voor vaarvakanties in het Noordwesten vanuit Nieuwpoort, Eeklo, Kuurne en Ieper op de meest dichte waterwegen van Europa. Het watertoerisme in Vlaanderen is nog erg rustig. Bij de sluizen en bruggen wordt u snel en vriendelijk geholpen. Per huurboot, met haar comfortabele accommodatie, meert u af in Oostende, Brugge, Gent of één van de kleine plaatsjes, die u tijdens uw vaarvakantie tegenkomt. De ontspannen sfeer, de gastronomie en het fameuze Belgische bier maken dit tot een aantrekkelijk vaargebied. Het is een gebied dat ook geschikt is voor minder ervaren boothuurders.

  Men treft er pittoreske kanalen, kronkelige rivieren en vaarwegen voor transport aan. Dit gebied leent zich perfect voor rondvaarten van enkele dagen en voor vakanties per boot. Een reeks havenplaatsen stelt u in staat rechtstreeks naar het hart te varen van steden die uitblinken in cultuur en architectuur zoals Brugge, Gent Kortrijk, Antwerpen, Brussel, Bergen en Lille. Aarzel niet om de bevaarbare centra van Gent, Kortrijk en Brugge met de boot aan te doen.

  De liefhebbers van het nautisch erfgoed, de scheepvaart, de gastronomie en de historische steden vinden ongetwijfeld hun vakantiegeluk op de vaarwegen van Vlaanderen. Ontdek vooral de regionale kanalen- en kastelenroute van Vlaanderen en bezoek het historische natuurgebied van de valleien van de IJzer, de Leie en de Deule. De Leiestreek was en is nog steeds een bron van inspiratie voor talloze kunstenaars.

  Toeristische attracties
  Kortrijk: haar klokkentoren met 48 carillons, haar Broel toren, haar Saint-Martin en Notre-Dame kerken;
  Péruwelz: haar Hermitagekasteel, haar Naïadepark, haar leermuseum;
  Doornik: haar Klokkentoren, haar kathedraal, het grote stadsplein;
  Veurne: historische stad;
  60 verschillende soorten bier, zeevruchten, Belgische frieten, Brusselse wafels, pralines en chocolade
  Brugge: de kunsten van Brugge, kanalen, het Begijnhof en het Minnewater, de Onze Lieve Vrouwe kerk, het Belfort, Sint Salvators kathedraal, de Burg en het stadhuis, haar chocoladewinkels, het chocolademuseum;
  Gent: haar nachtverlichting, de Sint Bavon kathedraal met haar artistieke meesterwerken, de Sint Michielsbrug, het Gravensteen, het Belfort, de Graslei, Het Patershof: middeleeuwse wijk.