Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • Nederland

  Nederland

  In het Noorden van nederland ligt de provincie Friesland. Friesland is het grootste en meest bekende gebied voor bootverhuur. Hier vormen kleinere en grotere waterwegen samen met de Friese Meren een uitgebreid netwerk van waterwegen. Tijdens de vaartocht kunt u met uw huurboot een bezoek brengen aan de Friese Elfsteden. Deze elf steden : Sneek, IJlst, Sloten, Stavoren, Hindelopen, Workum, Bolsward, Harlingen, Franeker, Dokkum en Leeuwarden hebben elk hun eigen karakter. Er zijn routes voor weekends, midweek, en één of meer weken.

  Huurt u uw vakantieboot via rentaboat dan kunt u altijd kiezen uit een groot aantal plezierjachten. Voor het varen met onze huurboten is geen vaarbewijs nodig. U kunt dus zelf varen en de unieke ervaring proeven van het varen met een plezierjacht.
  U wilt een boot huren maar u weet niet goed welke boot het beste bij u past? Wij helpen u persoonlijk met het uitzoeken van de voor u geschikte huurboot. Wij geven u graag nadere informatie over de boten die u via ons kunt huren en checken voor u de beschikbaarheid van de door u gewenste vakantieboot.